Jouw!

inschrijfformulier (8 September)

U kunt u nu al inschrijven voor de IJssellandrally 2018!
U kunt zich nu al inschrijven voor de IJssellandrally 2018. Maar let op, een plek op de deelnemerslijst is geen vanzelfsprekendheid! Startnummers worden verstrekt op uitnodiging. Wilt u zo vriendelijk zijn om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen? Alleen bij definitieve deelname zullen de ingevulde gegevens door de organisatie worden gebruikt.
Ondersteunde afbeeldingtypes: .jpg .gif .png .bmp


Overnachten IJssellandrally
Wilt u voorafgaand aan of na afloop van de IJssellandrally overnachten bij Mooirivier? Dat kan! De hotelkamers van Mooirivier zijn beschikbaar gesteld voor de deelnemers van de IJssellandrally voor een tarief van €110,- p.k.p.n. (exclusief ontbijt à €17,50 p.p.). Voor reserveringen kunt u contact opnemen met via onderstaande gegevens. Vermeld daarbij dat u deelnemer bent van de IJssellandrally 2018.

Mooirivier Dalfsen
0529 478 777
info@mooirivier.nl

De gegevens die u invult op het inschrijfformulier zullen door Stichting IJssellandrally en de organiserende partijen Wensink Automotive, Brouwers Accountants, JOUW® bureau en ING Private Banking worden verwerkt. Deze informatie zal door ons worden gebruikt ten behoeve van de organisatie van de IJssellandrally en om contact met u te leggen voor deze en komende edities van de rally. Wij respecteren uw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens. Daarnaast verrichten wij de maatregelen die redelijkerwijs in onze macht liggen om persoonsgegevens tegen onrechtmatig gebruik te beveiligen.

Indien nodig zal ter uitvoering van bepaalde onderdelen van de organisatie de ontvangen informatie (al dan niet ten dele) worden gedeeld met een andere partij of organisatie. Door uw inschrijving verleent u hier expliciet toestemming voor.

Uw gegevens zullen niet langer worden bewaard dan noodzakelijk voor het doel van de verwerking.

U kunt te allen tijd uw toestemming intrekken. Daarnaast heeft u recht op inzage, wijziging en verwijdering van de over u geregistreerde persoonsgegevens. U kunt daartoe een schriftelijk verzoek zenden aan de organisatie info@ijssellandrally.nl.

© IJssellandrally is een initiatief van

...en wordt mede mogelijk gemaakt door
JOUW® bureau, Zalsman, Classic Job en Onetoweb